Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Chuba Akpom Op Weg Naar De Champions League

Chuba Akpom op weg naar de Champions League?

Bayern München heeft serieuze interesse in de topscorer van de Eredivisie

De entourage van de spits zou al in gesprek zijn met de club

Het lijkt erop dat Chuba Akpom aan de vooravond staat van een transfer naar de absolute top. Volgens de Duitse sportkrant BILD heeft Bayern München serieuze interesse in de spits van PSV. Akpom is dit seizoen de gedeeld topscorer van de Eredivisie en heeft met zijn sterke prestaties de aandacht getrokken van meerdere topclubs. Bayern München, dat volgend seizoen 5 clubs mag afvaardigen naar de Champions League, zou Akpom zien als een ideale versterking voor de voorhoede.

De entourage van Akpom zou zelfs al in gesprek zijn met de Duitse topclub. Mocht de transfer doorgaan, dan betekent dit dat Akpom volgend seizoen op het hoogste Europese podium zal uitkomen. Het zou een geweldige beloning zijn voor de spits, die jarenlang hard heeft gewerkt om dit niveau te bereiken. Voor Bayern München zou Akpom een waardevolle aanvulling zijn op de selectie, die al beschikt over een aantal wereldsterren.

Blijft de vraag of Akpom ook daadwerkelijk de overstap naar Bayern München gaat maken. De spits ligt nog tot 2023 vast bij PSV en de club zal hem niet zomaar laten gaan. Maar als Bayern München echt vastbesloten is om Akpom binnen te halen, dan zal het waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn voordat de transfer rond is.


Komentar